Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svensk seger med Freja från start

Freja Olofsson i landslagsdressen. (Foto: Niclas Collgård, (antar jag).

Freja Olofsson i landslagsdressen. (Foto: Niclas Collgård, antar jag).

Sverigs F16-landslag vann även sin andra landskamp med övertygande 3-0. Den här gången var det Nederländerna som stod för motståndet och som fick släppa in målen. ÖSK Söders Freja Olfosson spelade från start men blev sedan utbytt redan efter den första halvlekens 40 minuter. Enligt Söders tränare Niclas Collgård som är på plats berodde bytet dock inte på en dålig prestation – tvärtom, Freja gjorde en riktigt bra match och skapade bland annat tre väldigt bra chanser. Men hon har tydligen varit lite småkrasslig och det var nog anledningen till det tidiga bytet.

Sveriges nästa match spelas mot England på måndag och blir en ren gruppspelsfinal. Engelskorna har nämligen också vunnit sina två första matcher. Sverige med målskillnaden 6-0 ligger först i tabellen eftersom engelskorna ”bara” har 4-1. Ett oavgjort resultat räcker således för att de svenska laget skall gå till final i turneringen.

SvFF: Ny 3-0-seger för F16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.