Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Freja på bänken mot Island

Freja Olofsson tillsammans med sin mittfältskollega Joline Jakobsson i aktion på GPP IP i början av juni.

Freja Olofsson tillsammans med sin mittfältskollega Joline Jakobsson i aktion på GPP IP i början av juni.

I Uddevalla inleddes idag Nordisk flickturnering. För Sveriges del i grupp B var det Island som stod för motståndet. ÖSK Söders Freja Olofsson började matchen på bänken och tyvärr var det där den för hennes del slutade också.

Det blev alltså ingen speltid idag för Freja, men mycket tyder nog på att det kommer att bli det i morgon. Redan då spelar svenskorna sin andra match med Holland som motståndare. Den tredje motståndaren i gruppspelet är England som Sverige möter på måndag. Turneringen avslutas sedan på onsdag med final resp. placeringsmatcher.

Dagens match vanns av Sverige med 3-0. Två av de svenska målen gjordes av Västerås BK30s Cassandra Korhonen. En välkänd motståndare för ÖSK Söder som dessutom lär träna med KIF Örebro någon eller några gånger i veckan.

SvFF: Stabil 3-0-seger mot Island

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.