Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM: Sköllersta IF – Örebro SK

Revanschdags i Sköllersta.

Revanschdags i Sköllersta.


Plats: Sköllervallen
Tid: Fredagen den 27 juni kl. 19:00
Domare: Salko Basic, Örebro
På TV: Nej
Web-TV: Nej
Publik:
Myggvarning? Patrik Oskarsson: Har varit relativt lite mygg i år. Undertecknad har erfarenhet efter flera matcher på bänken och att jag börjar bli gammal och långsam, så myggen skulle hinna med mig. Men gräsmattan är superb, kossorna går i hagen och nya avbytarbås är på plats.


Den sorgliga historien om Folksam Cup finalen 2009 (för år 2008).
Matchtruppen som förlorade finalen i maj 2009: Peter Westman, Bertin Samuel Ze Ndille, Per Johansson, Alejandro Bedoya, Joakim Gustafsson Green, Erik Nilsson, James Frempong, Hassan Sesay, Kristoffer Näfver, Oskar Johansson, Marcus Astvald, Peter Rosendal och Emra Tahirovic.


Sportklubben har tagit ut en stark trupp till matchen mot Sköllersta. Den ligger väl bra tidsmässigt och spelarna med lokal anknytningar som varit där förr ser säkert fram emot en match på en välfriserad Sköllervall. Förhoppningsvis väljer Alexander Axén för den här matchen att sätta kaptensbindeln på den återvändande hemmasonen Daniel Björnqvist.

ÖSKs matchtrupp: Ludwig Bergström (mv), Marcus Elmersson (mv), Patrik Haginge, Daniel Björnquist, Christoffer Wiktorsson, Magnus Wikström, Carl Ekstrand Hamrén, Hugo Eriksson, Boris Lumbana, Ahmed Yasin, Daniel Gustavsson, Mohammed Saeid, Nordin Gerzic, Kalle Holmberg, Shpetim Hasani, Marcus Pode och Christer Lipovac.
För Carl Ekstrand Hamrén, Hugo Eriksson och Christer Lipovac gäller att det här blir tredje matchen i veckan efter U21 mot Gefle och bortamatchen i U19-allsvenskan mot Täby i kväll. Därför är det nog troligt att de både startar och avslutar på bänken.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.