Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Per-Ola Ljung: Sökte nya utmaningar

Nya färger för Ljung. (Foto: Göteborgsposten, Stefan Berg)

Nya färger för Ljung. (Foto: Göteborgsposten, Stefan Berg)

I en intervju med GAIS (vars websida är nere just nu) säger Per-Ola Ljung, som citeras i GöteborgsPosten, att anledningen till att han sökte sig till GAIS var att han behövde nya utmaningar. Det låter minst sagt märkligt även om givetvis GAIS i alla avseenden är en betydligt större utmaning än vad ÖSK är. Jag menar, GAIS är väl Göteborgs tredje- eller rent av fjärdelag i popularitet. De är dessutom på väg att åka ur Superettan och riskerar elitlicensen på grund av en ekonomi körd i botten. Så nog blir det utmaningar för honom alltid.

Den här övergången som till att börja med såg rätt rättfram ut blir bara märkligare och märkligare. Mest av allt verkar det för mig som om han gjort sig omöjlig hos ÖSK, även om han inte direkt fick sparken.

1 kommentar – kommentera

Jimman

Bra koll du har på fördelningen bland supportrar i Gbg. 3 eller 4e störst popularitet hahaha. Vilka är 2 och 3a på den listan menar du? Öis i div 1 eller Häcken kanske, gör om gör rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.