Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Wowoah och Lundholm tränar Karlslund

Samuel Wowoah tar över som huvudansvarig tränare  för Karlslunds A-lag.

Samuel Wowoah tar över som huvudansvarig tränare för Karlslunds A-lag.

Igår kunde man läsa i NA, att Karlslunds IF HFK har bestämt sig för att avsluta Mustafa Ismails tränaruppdrag för klubbens A-lag. Kanske inte så underligt. Redan i fjol slokade laget kraftigt och såg länge ut att åka ur serien. Året har sedan börjat riktigt uselt. Med bara 2 poäng på de första 7 matcherna stod det väl klart att något måste göras. Och vad gör man då? Att sparka tränaren ligger alltid nära till hands.

Idag kan man hos Karlslund läsa mer om hur man väljer att formera sitt tränarteam. Det blir Samuel Wowoah som får ta över som huvudansvarig tränare. Men eftersom han fortfarande spelar fotboll kommer U21-tränaren Stefan Ärnsved (tidigare i bland annat IFK Kumla) att fungera som matchcoach. Dessutom kommer ÖSKs föredetting Gustaf Lundholm att ingå i tränarteamet.

Ur minnenas arkiv. Gustaf Lundholm tillsammans med Fedja Jelecak och Erik Nilsson var målgörare i en 3-0 seger över IFK Örebro på Brickebackens IP. En märklig match i vissa avseenden. Redan efter en kvart visade Salko Basic ut Adam Botvidsson efter två gula kort (av vilka i alla fall ett var mycket diskutabelt).  ÖSKarna knöt dock ihop försvarssäcken riktigt bra och i den 67:e minuten gjorde Fedja 1-0. Erik ökade på till 2-0 i den 76:e och Gustaf avslutade målskyttet i den 80:e minuten.

Ur minnenas arkiv. Gustaf Lundholm tillsammans med Fedja Jelecak och Erik Nilsson var målgörare i en 3-0 seger över IFK Örebro på Brickebackens IP. En märklig match i vissa avseenden. Redan efter en kvart visade Salko Basic ut Adam Botvidsson efter två gula kort (av vilka i alla fall ett var mycket diskutabelt). ÖSKarna knöt dock ihop försvarssäcken riktigt bra och i den 67:e minuten gjorde Fedja 1-0. Erik ökade på till 2-0 i den 76:e och Gustaf avslutade målskyttet i den 80:e minuten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.