Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Hemmamatch mot Syrianska

ÖSKs vänsterback Andreas Klingström gjorde två då ÖSK besegrade Syrianska FC i ligacupen.

ÖSKs vänsterback Andreas Klingström gjorde två mål då ÖSK besegrade Syrianska FC i ligacupen.

ÖSKs U19-lag möter i kväll Syrianska FC på Behrn Arena. Lagets tränare Björn Cervin har tagit ut följande trupp:  Filip Rinne (mv), Marcus Elmersson (mv), Hugo Eriksson, Carl Ekstrand-Hamrén, Oskar Fardelin, Andreas Klingström, Felix Möller (-97), Max Lindborg, Mirza Turan (-97), Lukman Murad, Christer Lipovac, Carl Jägerhill, Marcus Karlsson (-98), Tim Bergström (-97), August Viklund och Simon Glännestrand.

ÖSKs motståndare har inte lyckats så bra i serien. De ligger sist och har bara tagit en poäng. Lagen möttes i ligacupen tidigare i år och då vann ÖSK med 4-0.  Det här är en match som ÖSKarna bör kunna vinna så länge som de ine underskattar sina motståndare.

Matchen spelas på Behrn Arena och den börjar kl. 20:00.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.