Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gerzic om sina två klubbar

Nordin Gerzic: Trivs bättre i Örebro

Nordin Gerzic: Trivs bättre i Örebro


Nordin Gerzic spelar inte i dagens match mot IFK Göteborg. Men han har ändå sett till att han hamnar i blickfånget genom några – som det brukar kallas – öppenhjärtiga intervjuer. I både Aftonbladet och NA framgår det, att han inte är nöjd med IFK Göteborgs spelstil och sin roll i den. I NA brer han dessutom på med hur bra han för närvarande trivs i Örebro. Utöver de två tidningsintervjuerna lär det komma ett inslag i C More i anslutning till dagens match.

Det hör definitivt inte till vanligheterna att spelare så öppet kritiserar sitt lags spelstil (och därmed indirekt även dess tränare). Nordins utspel (eller vad man skall kalla det) verkar ha till syfte att kapa banden med göteborgsklubben för att kunna komma tillbaka till ÖSK ”på riktigt”. Hur man reagerar på detta miniuppror hos Göteborg är oklart. Med Mats Gren som nytillträdd sportchef vet väl egentligen ingen ännu i vilken riktning klubben vill utveckla sig.

NA: Nordin: ”IFK:s spel passar inte mig”
Aftonbladet: ”Inte så jävla kul när man rör bollen fem gånger på 90 min”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.