Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Vivalla konstgräs

Efter att ha loggat GC51BB6 Järnkotte passade jag på att cykla förbi Vivalla IPs före detta grusplan. Där jobbar man för fullt med att göra klart den konstgräsplan som de boende i Vivalla fått i stället för en fotbollshall. Ja, konstgräset var ju planerat redan innan hallen kom in i bilden, men det är en annan (kommunal) historia.

Bortsett från detta så går det rätt bra med konstgräsplanen, verkar det som. När jag var där förberedde man just utrullningen av en gummipadd. Ovanpå denna kommer sedan förra generationens Behrngräs att läggas ut. Och under alltihop är det rör installerade för uppvärmning. Klart till midsommar, gissar mitt lekmannaöga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.