Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK erbjuder nytt familjeabonnemang

ÖSK skriver i dag på sin hemsida, att man erbjuder ett familjeabonnemang för nio av årets kvarvarande matcher. Undantagna från erbjudandet är de förväntade storpubliksmatcherna mot AIK, Djurgården och IFK Göteborg.

Familjeabonnemang har man haft redan tidigare, men de har varit rätt dyra och förmodligen inte speciellt attraktiva. Det nya erbjudandet som omfattar två vuxna och två barn ser betydligt bättre ut prismässigt. Det avser sittplatser på den i allmänhet rätt tomma Östra Läktaren. Det erbjudna priset är 1500 kronor, vilket utslaget på nio matcher och fyra personer ger ett biljettpris per match och person på knappt 42 kronor.

Om motsvarande lösbiljetter skulle köpas för 2 vuxna och 2 barn till dessa matcher skulle de kosta drygt 5000 kronor. För enbart två vuxna är lösbiljettspriset för de nio matcherna 3.600 kronor. Av ÖSKs information framgår inte om man verkligen måste ha med sig några barn med sig för att kunna utnyttja biljetten.

Erbjudandet slår faktiskt även priset för lösbiljetter till ståplats. Dessa skulle för 2+2 biljetter till de nio matcherna gå på lite drygt 3.000 kronor.

Helt klart ett prismässigt mycket attraktivt erbjudande. Om man skall invända något skulle det väl kunna vara att erbjudandet borde ha innefattat även ungdomar. ÖSK drar barngränsen vid 12 år, då kanske fotbollsintresset ännu inte hunnit bli så stort hos många barn. I åldrarna 13 till 16 finns det nog betydligt fler som skulle uppskatta ett besök på Behrn Arena när ÖSK spelar fotboll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.