Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Per Johansson startar eget

Ett nytt fotbollsliv väntar Per Johansson.

Ett nytt fotbollsliv väntar Per Johansson.

Papperstidningen skriver idag – inför BK Forwards seriepremiär – att ytterligare en av de mer seniora spelarna lämnat klubben. Det är ÖSKs föredetting Per Johansson som bestämt sig för att trappa ned. Det kommer han att göra i ett nystartat div 7-lag som han startat tillsammans med en kompis. Laget heter BK Simperon och kommer att spela i div 7 Södra. Motståndare blir (alltid lika charmiga) Bobby BK samt Finnerödja, FK Silva (aka. Skyllberg/Mariedamm), Mullhyttans IF, Simon SK och Stene IF.

Inte så tufft motstånd kan man tycka och då passar det bra att man i Simperon bara tänker träna en gång per vecka – på frivillig basis. Simperon gör sin första seriematch den 10:e maj då man möter Simon SK på Lundby B. Hemmapremiär på Rosta Gärde blir det sedan den 16 maj mot Silva. För Per blir väl Rosta Gärde lite grand som att komma hem igen. Han har ju Karlslund som moderklubb.

Eyravallsbloggen som alltid uppskattat Per för hans kompromisslösa inställning och hans vinnarskalle önskar honom lycka till i hans kommande tillvaro som klubbledare och div 7-spelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.