Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Spelarinvest kallar

Örebro Spelarinvest kallade idag sina ägare till sin ordinarie årsstämma. Den kommer traditionsenligt att avhållas på 4:e våningen och datumet är måndagen den 28 april kl 18:30.

Efter det att de formella delarna av programmet stökats undan kommer styrelsen att informera om de första investeringarna som gjorts i nya spelare. Dessutom finns det tydligen planer på att avyttra bolagets aktier i aktiebolaget Örebroläktaren. Det har ju redan tidigare varit aktuellt och det verkar alltså som om man nu funnit en köpare. De nuvarande ägarförhållandena i de övre delarna av läktarbygget (om ingen oannonserad försäljning redan skett) är att Spelarinvest och Örebroporten vardera äger 45 % samt och ÖSK Elitfotboll samt KIF Örebro vardera 5%.

Slutligen kommer (likaledes traditionsenligt) kommer någon tränare och spelare att närvara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.