Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hamid Sadid landslagsuttagen

Hamid Sadid i ÖSK Söders klubbdress i en DM-match på Öfvre IP i maj 2012.

Hamid Sadid i ÖSK Söders klubbdress i en DM-match på Öfvre IP i maj 2012.

ÖSK Söders föredetting Hamid Sadid har blivit uttagen till det afghanska fotbollslandslaget .  Det är Fotbollskanalen som går ut med nyheten (och NA har hakat på). Hamid representerade ÖSK Söder under åren 2012 och  2013, men lämnade inför den här säsongen klubben för att spela för nyuppflyttade div 3-klubben FK Bosna92.

Bloggen kommer ihåg Hamid som en bollskicklig mittfältare som gärna gick lite väl länge med bollen. Att han nu blivit uttagen till en afghansk landslagstrupp säger nog mer om statusen på afghansk fotboll än om Hamids spelstyrka.

Fotbollskanalen: Svensk division tre-spelare uttagen i Afghanistans landslag
NA: Division 3-spelare till A-landslaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.