Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rama snart svartvit igen?

Den svenska försäsongsträningen hörde inte till Valdet Ramas favoritsysselsättningar (av bilden att döma).. Nu ryktas hans krokiga spelarkarriär vara på väg att ta honom till Istanbul. På bilden tillsmanns med en frysande Josef Ibrahim.

Den svenska försäsongsträningen hörde inte till Valdet Ramas favoritsysselsättningar (av bilden att döma).. Nu ryktas hans krokiga spelarkarriär vara på väg att ta honom till Istanbul. På bilden fryser han tillsamanns med Josef Ibrahim.

Den tyskturkiska fotbollssiten Gazetefutbol rapporterar, att ÖSKs föredetting Valdet Rama kan vara på väg till den turkiska storklubben Besiktas, en klubb som ju även de spelar i svartvitt. Att döma av ansatsen i rapporteringen så kan det ligga en del i ryktet om ett klubbyte. Inte helt taget ur luften eller en agentdröm med PR-inriktning med andra ord.

Gazetefutbol: Besiktas zeigt Interesse an Valdet Rama!

På siten finns även en länk till Ramas senaste promotion-video som fortfarande innehåller en hel del klipp från örebrotiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.