Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lund till Varberg

Erik Lund blev aldrig den förstärking på backsidan som ÖSK hoppats på.

Erik Lund blev aldrig den förstärking på backsidan som ÖSK hoppats på.

Erik Lund som gjorde ett kort – 339 minuter under en vårsäsong – och inte speciellt framgångsrikt försök att spela fotboll i ÖSK förra året har nu gjort klart med ytterligare en ny klubb. Efter hans återkomst till IFK Göteborg drabbades han av en ny korsbandsskada, vilken innebar att han inte spelat speciellt mycket efter tiden i Örebro.

Den här gången är det Varberg BoIS som hoppas kunna få ut något positivt ur Lunds nedåtlutande fotbollskarriär. I västkuststaden verkar han vara både välkommen och efterlängtad. Klubbens supportrar har understött värvningen genom att på egen hand samla in pengar för att hjälpa till att finansiera övergången.

Göteborgsposten: Lund klar för Varberg
Hallands Nyheter: Erik Lund är klar för Bois

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.