Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Marcus Karlsson landslagsuttagen

ÖSKs 98:a Marcus Karlsson har blivit uttagen till ett av SvFF:s breddelitläger. Bloggen vet i och för sig inte om det rör sig om ett sådant med 60-70 deltagare eller om det handlar om ett skarpare läger med färre deltagare. Det här är dock den första uttagningen för Marcus del och det är väl inte så troligt att han blir uttaget till ett ”riktigt” landslagsläger på en gång. Någon information hos SvFF fnns det inte än och det är därför Bloggen fått lov att gissa.

Nittioåttorna tränas och matchas av Roland Nilsson och lägret kommer att arrangeras från den 4:e till den 6:e april.

Från dagens twittrande framgår det att Marcus får sällskap till Bosön av ytterligare tre lovande spelare från distriktet. Dessa är KIF-målvakten Gustaf Franck, Rynninges anfallare Tidjani Diawara samt Simon Danielsson från IFK Kumla. Den senare är även han en målfarlig anfallare.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tillägg 140319. En lista över de uttagna finns nu hos SvFF. Det rör sig om vad jag brukar kalla ett breddelitläger med mellan 60 och 70 deltagare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.