Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Österlund åter till Sportklubben

Erik Österlund: Tillbaka hos Sportklubben.

Erik Österlund: Tillbaka till Sportklubben.

ÖSK skriver på sin hemsida, att Erik Österlund återkommer till ÖSK efter fyra år i ”exil” hos KIF Örebros damlag. Erik har tidigare jobbat med ÖSKs talanglag ÖSK Ungdom tillsammans med Håkan Juhlin, Bernhard Nilsson och Lasse Zetterlund. Bloggen har tidigare i vinter hört att man saknade en tränare i den grupp som skall ta hand om U17- och U19-trupperna och kan nu konstatera att den luckan fyllts på bästa möjliga sätt.

Det tränarteam som kommer att ta ansvaret för de två U-trupperna består av Björn Cervin, Erik Österlund, Rickard Torstensson och Jesper Hallgren. De två senare tränade förra året den framgångsrika U17-truppen. Som lagledare efter Fredrik Holmqvist, som ju flyttat till Nyköping, kommer Lasse Andersson (förra året i U16) in i organisationen.

På sin hemsida http://www.yournextlevel.se/ skriver Erik:
Kommer från och med Februari ingå i tränarteamet kring Ösk´s Talangtrupp ( U-17/U19).
Med individanpassat fokus på träning, och i första hand hjälpa till kring U-21 lagets matcher. En skräddarsydd roll där arbetet i Örebro SK går hand i hand med verksamheten i YourNextLevel. Detta blir 8:e året i rad på Behrn Arena för undertecknad
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.