Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kvist kvar i Sverige

När ÖSK åker till Portugal för att vara med i Atlantic Cup blir det utan William Kvist. Denne åkte i stället hem till Helsingborg. Det mesta tyder väl därmed på att Kvist inte längre ingår i ÖSKs planer för den kommande säsongen. Det har ju varit lite hit och dit beträffande Kvists status. Redan i december sade Magnus Sköldmark, att man inte räknade med honom. Ändå anslöt han till truppen då januariträningen började för att träna med klubben månaden ut.

Nu verkar det väl tveksamt om det blir någon fortsättning. Om ÖSK fortfarande är osäkra på hans kapacitet hade det bästa väl varit att ta med honom till Portugal för att kunna se honom i en riktig matchmiljö. Så sent som i fredags var han dessutom uppsatt som en av reserverna för den inställda träningsmatchen mot BK Forward.

NA: Kvist inte med till Portugal

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.