Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eidur kvar på Island

2011-08-06_Eidur Sigurbjörnsson

Det kom väl inte som någon större överraskning när ÖSK idag meddelade, att Eidur Sigurbjörnsson även denna säsong kommer att representera sin  moderklubb Íþróttabandalag Vestmannaeyja (IBV).  ÖSK skriver på sin hemsida, att man kommit överens med IBV om ett lån även för den kommande säsongen och att klubben därefter har en option på att köpa loss Eidur för det sista av hans kontraktsår.

Eidur hade av allt att döma haft ett lyckat återkomstår hos IBV. Han spelade 21 av 22 ligamatcher (avstängd in den 22:a) och var dessutom lagkapten. För hans klubb verkar det ha varit mycket angeläget att kunna behålla honom även för det här året. Eidur själv verkar vara nöjd med att utlåningen fortsätter och ser fram emot den kommande säsongen.

NA: Floppen lånas ut – igen
IBV: Eidur Aron kvar på IBV (googelöversatt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.