Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Wowoah fortsätter i Karlslund

Samuel Wowoah tar steget över till Karlslund.

Samuel Wowoah tar steget över till Karlslund.

Det blev ingen förlängning av kontraktet med ÖSK för Samuel Wowoah. Samuel lät förstå, att han gärna skulle vilja fortsätta ytterligare något år på elitnivå. Nu verkar dock de planerna vara skrinlagda. Karlslunds IF meddelar nämligen idag, att man skrivit ett kontrakt med Samuel. Han kommer att som spelande assisterande tränare ta en plats i Karlslunds tränarstab. Dessutom kommer han att på dagtid arbeta som instruktör på Nya Karlslundsskolans fotbollsprogram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.