Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Biljettförsäljningen går bra

Idag levererade Jan Karlsson årets första veckobrev på ÖSKs hemsida. Det fanns väl inte så mycket att skriva om mer än om hur han tillbringat helgerna, vilket väl inte är så intressant sett ur ett klubbperspektiv.

Mot slutet nämner dock VD, att det hittills gått rätt bra med försäljningen av abonnemangen. Man har redan bokat upp betalningar för ett belopp som motsvarar 65 % av den budgeterade försäljningen. En siffra som kanske inte säger så mycket eftersom vi inte vet hur stor budgeten är och hur pass stor andel av biljettintäkterna som kommer från abonnemangen. Att man redan sålt två tredjedelar hänger säkert ihop att man gav en rätt stor rabatt till de som förnyade före nyår. Stora delen av stampubliken på sittplats passade därför säkert på att förnya före nyår.

För de som inte passade på före nyår kan det vara en fördel att vänta med bokningen tills efter den 3 februari eftersom då de icke förnyade abonnemangen kommer att släppas fria.

Beträffande årets julhandel från shopen i Krämaren så gick den tydligen rätt bra. Enligt VD fördubblades den försäljningen jämfört med förra året.

1 kommentar – kommentera

Kevin Lundkvist

Kul att det går så bra :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.