Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Halvöppet för Kvist

När NA var i friidrottshallen i går och kollade upp ÖSKs träningsstart passade man på att fråga P-O Ljung hur det är med William Kvists status i truppen. Enligt Ljung kommer han att träna med ÖSK under januari månad, men att man ännu inte bestämt sig för om han kommer att erbjudas något kontrakt.
– Det är för tidigt att säga hur det blir, men han tränar med oss januari ut i alla fall. Sedan påverkas hans situation av hur det stora pusslet ser ut, säger ÖSKs tränare till tidningen.

Situationen verkar alltså påminna en hel del om hur det såg ut när Mohammed Saeid kom till ÖSK. Klubben ville då ha honom, men kunde ta in honom först efter det att Denis Abdulahi lånats ut till Vaasan Palloseura (VPS).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.