Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Flerårskontrakt för Ekstrand Hamrén

 

Flerårigt kontrakt för Carl Ekstrand Hamrén.

Flerårigt kontrakt för Carl Ekstrand Hamrén.

 

ÖSK skriver på sin hemsida, att man kommit överens med mittbacken Carl Ekstrand Hamrén om ett flerårigt kontrakt. Carl togs upp ”på prov” i spetsgruppen i augusti månad efter det att Sebastian Ring lånats ut till BK Forward. Sedan dess har hans utveckling fortsatt i en positiv riktning, vilket det nyskrivna kontraktet bekräftar.

Carl kom till ÖSK från Karlslunds IF inför säsongen år 2012, då han företrädesvis spelade i PAL-laget med Peder Hessel som ansvarig tränare. År 2013 flyttades han på våren upp i U19-truppen och på hösten detta år tog han så steget upp till spetsgruppen.  I Karlslund tillhörde han den mycket duktiga 96-kullen och han är den 3:e spelaren från denna kull som knutits till ett allsvenskt lag. De övriga två är Christer Lipovac som ju kom till ÖSK  samt Sebastian Nydén (IF Elfsborg).

På hans meritlista finns bland annat deltagande i tre av SvFF:s breddelitläger.

Tillägg: Kontraktet är på 3 år skriver pappers-NA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.