Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Abdulahi till MYPA

Denis Abdulahi byter upp sig till den högsta finska ligan.

Denis Abdulahi byter upp sig till den högsta finska ligan.

ÖSKs föredetting Denis Abdulahi byter klubb inför den kommande säsongen. Efter det att hans kontrakt med ÖSK avslutats återvände han till nivå-två klubben FC Viikingit, den klubb han värvades från av ÖSK. En vistelse som dock bara blev ettårig. I år kommer han att representera Myllykosken Pallo −47 (MYPA), ett mittlag i Veikkausliiga (6:a av 12 lag senaste säsongen). I sin nya klubb kommer han att tränas av Antti Muurinen, före detta finsk förbundskapten och Sixten Boströms företrädare hos mästarklubben HJK.

YLE: Abdulahi förstärker MYPA
MYPA: Keskikenttämies Denis Abdulahi on MYPAn uusin pelaajahankinta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.