Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Samuelsson till Degerfors

Marcus Astvald och Peter Samuelsson - återförenade hos Degerfos. Vem hade väl kunnat tro det. (Bilden togs då Mackan och Peter var på Ekäng och såg ÖSK Ungdom spela mot Strömtorp).

Marcus Astvald och Peter Samuelsson – återförenade hos Degerfors. Vem hade väl kunnat tro det. (Bilden togs då Mackan och Peter var på Ekäng och såg ÖSK Ungdom spela mot Strömtorp).

Det kom inte som någon större överraskning när ÖSK nu meddelar att Peter Samuelsson lämnar ÖSK för att återgå till sin moderklubb Degerfors. I och med att både Alhassan Kamara och Marcus Pode knutits till ÖSK insåg nog alla inblandade parter att det inte skulle blir så mycket speltid för Peters del nästa år heller. Utöver en hel del småskador, som Peter med rätt eller orätt skyllt på Behrn Arenas konstgräs, kunde han aldrig anpassa sig till ÖSKs spelidé eller om det nu var så att ÖSK inte kunde dra nytta av Peters spetsegenskaper. Övergången till Degerfors verkar därför vara något som samtliga parter ser positivt på. ÖSK därför att man inte hade någon roll som passade spelaren. Degerfors därför att nu får man tillbaka en målskytt med ett stort hjärta för laget och Peter för att han nu kommer att få den speltid som aldrig kom honom till del hos ÖSK.

Bloggen tycker att det är tråkigt att se Peter lämna utan att ha fått möjlighet att lämna något större avtryck i matchprotokollen för ÖSKs under de två år han representerade klubben. Avtryck har han dock lämnat genom den positiva energi han alltid förmedlat. Lycka till hos Degen!

Karriärstatistik från Elitprospects.com
Peter Samuelsson statistik

ÖSK: Peter Samuelsson lämnar ÖSK
Degerfors IF: Samuelsson klar för DIF
NA: Samuelsson lämnar ÖSK – klar för Degerfors
VF: Samuelsson återvänder till Degerfors
NA: Werner: ”Vore dumma om vi inte tog honom”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.