Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Paulson-Febo till Sirius

IK Sirius nästa för Mimmi Paulsson-Febo

IK Sirius nästa för Mimmi Paulson-Febo

ÖSK Söder Dam meddelar idag, att Mimmi Paulson-Febo, lagets målvakt sedan flera år tillbaka, nästa år kommer att representera IK Sirius i Elitettan (alltså den näst högsta damserien).  Kul för Mimmi givetvis och under normala förhållanden en riktigt besvärlig jobspost för Söder.

Nu har dock målvaktsfrågan mer eller mindre löst sig av sig själv i och med att Ida Lindell från IFK Norrköping redan anslutit till truppen. Om detta var planerat inför ett klubbyte för Mimmis del eller ej undandrar sig Bloggens bedömning. Men på sätt och vis hade det nog blivit lite jobbigt att ha både Mimmi och Ida i truppen, när bara en kan få spela i div 1-laget.

ÖSK Söder Dam: Mimmi går vidare i karriären
ÖSK Söder Dam: Ida Lindell klar för säsongen 2014
IK Sirius Dam: Välkommen Mimmi Paulsson-Febo
NA: Landslagsmålvakt lämnar ÖSK
UNT: Örebroduo till Sirius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.