Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfver byter klubb

ÖSKs föredetting Kristoffer Näfver har spelat färdigt i BK Forward. Det skriver NAs nätupplaga idag. Enligt tidningen (Näfver) har han inte fått något erbjudande om ett nytt kontrakt efter en skadedrabbad säsong i år. Han tänker dock inte sluta med fotbollen utan räknar med att snart ha klart med en ny klubb. Lokal och inte div 2 är de ledtrådar han har släppt.

Bloggen har funderat på det och kommit fram till att han kanske blir klubbkamrat med sin syster. Han har väl en del kompisar i den klubben har jag för mig. Stämmer min gissning så kommer närkesfyran att bli ännu mera sevärd nästa år.

Tillägg: Jag trodde att Kristoffer tänkte varva ner och spela med kompisarna i Öfvre Adolfsberg. Men så verkar inte alls vara fallet. Varken det ena eller det andra. Informationen beträffande hans nya klubb överlåter jag dock åt spelare resp. klubb att avslöja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.