Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Thuresson tränar med Motala AIF

Jonathan Thuresson: Skall provträna med Motala AIF.

Jonathan Thuresson: Skall provträna med Motala AIF.

Motala & Vadstena Tidning nämner i förbigående i sin artikel om Liridon Silkas provträning med ÖSK, att Jonathan Thuresson går den motsatta vägen. Björn Cervin har rekommenderat sin tidigare klubb att de skall ta en titt på ÖSKs unga målvakt och det kommer man alltså att göra.

För Jonathan blir det på många sätt ett naturligt steg. I princip kommer han nästa år att vara utan lag. För gammal för att spela med U19 (han fyller 20) och eftersom ÖSK låter A-truppens andramålvakt stå i U21-matcherna finns det inte någon plats där heller för honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.