Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kvist mot kontrakt

I papperstidningen kan man idag inför A-truppens återstart läsa, att ÖSK av allt att döma kommer att erbjuda William Kvist ett kontrakt.  ÖSK har fram till den 15:e december på sig om de vill utnyttja den option de ”fått” från Kvists nuvarande klubb IFK Hässleholm. Dessutom skall man ju komma överens om de personliga villkoren. Både Kvist och P-O Ljung verkar dock inställda på att det blir ett kontrakt. Enligt tidningen så har Kvist flyttat in i en lägenhet i närheten av Behrn Arena. På frågan om man ser Kvist som en spelare för A-trupp eller Spetsgrupp vill Ljung inte säga mer än ”Vi får se”.

Den här utvecklingen kan tyckas lite överraskande med tanke på att Kvist inte spelade mer än 7 minuter för ÖSK i Superettan samt 65 minuter i den olyckliga cupmatchen mot Rynninge. En förklaring till detta som dyker upp så här i efterhand är att Kvist var fotskadad under stora delar av hösten och därför inte tillgänglig för spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.