Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Anttonen prisad i Värmland

Patrik Anttonen fick priset som säsongens bästa back, då Värmlands Fotbollsförbund avslutade säsongen med sin fotbollsgala. Patrik representerade under Degerfors i 27 seriematcher. Han var gulkortsavstängd vid ett tillfälle och missade även den sista matchen på grund av en utvisning mot Falkenberg i den näst sista matchen. Mål gjorde han vid ett tillfälle och dessutom finns han uppsatt för en målgivande passning.

0586-Bloggen: ”Berra” tog guldbollen – men vem var egentligen årets forward?
Värmlands Folkblad: Väntade guldbollar på fotbollsgalan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.