Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen plats för Sigurbjörnsson

Efter det att ÖSK kontrakterat ytterligare en mittback är den naturliga frågan hur man ser på den under säsongen utlånade Eidur Sigurbjörnsson. NA:s David Hellsing har kollat upp detta med Magnus Sköldmark. Svaret blev väl ungefär det väntade. ÖSK vill helst av allt slippa se den unge islänningen något mer i Örebro. Sköldmarks två alternativ verkar vara, att i första hand finna en ny klubb han kan spela för eller försöka få honom att stanna kvar hos IB Vestmannaeyja på Island . Om man inte skulle lyckas med något av dessa alternativ får man ändå ta honom till Örebro, verkar det som.

Jag tycker, att man under alla omständigheter skall ta honom till Örebro för att få en möjlighet att se honom i aktion, innan man bestämmer sig för vad man vill göra. Eidur har trots allt haft en bra säsong på Island, där han som lagkapten spelade 21 av 22 matcher i den högsta inhemska ligan, samt fyra kvalmatcher till Europaligan. I den 22:a isländska ligamatchen var han gulkortsavstängd.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.