Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bergström får lämna

Ludwig Bergström: Tiden hos ÖSK är över för Ludwig Bergström

Ludwig Bergström: Tiden hos ÖSK är över för Ludwig Bergström

NA skriver, att ÖSKs andremålvakt Ludwig Bergström får lämna truppen efter en säsong utan spel i Superettan. Något som nog ingick i allas planer då Ludwig togs in som en uppbackning för Oscar Jansson. I somras värvades Jacob Rinne in från BK Forward och han lär väl vara ett givet andraval ifall Oscar Jansson av någon anledning inte kan spela.

Nu är Magnus Sköldmark inte helt klar i sin kommentar kring saken. Man får väl närmast uppfattningen att Bergström uppmanats att söka sig till en ny klubb, utan att man för den sakens skull avslutat kontraktet som väl i och för sig bara sträcker sig året ut. Ett möjligt scenario skulle i och för sig kunna vara att Rinne lånas ut för att få speltid och att Bergström därför kan behålla sin plats som andramålvakt.

Bloggen kommer dock att betrakta det som om han redan nu definitivt har lämnat klubben. (Tills ÖSK säger något annat).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.