Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hur har det gått i Norge?

ÖSK har två föredettingar som spelar i den norska högstaligan. Båda två har lyckats bra, men för deras respektive lag varierar resultaten.

Det går bättre i Norge för Daniel Bamberg.

Det går bättre i Norge för Daniel Bamberg.

FK Haugesund ångrar förmodligen inte att de köpte tillbaka Daniel Bamberg. Med en omgång kvar att spela ligger laget på en ohotad tredjeplats. Tvåa kommer de dock inte heller att kunna bli eftersom det är åtta poäng upp till Rosenborg. Daniel Bamberg har spelat i 27 av 29 matcher det här året (snitt 84 minuter per match). På hans pluskonto finns det bland annat 6 mål och 9 målgivande passningar.

Riku Riski: Poängkung i Hönefoss

Riku Riski: Poängkung i Hönefoss

För Hønefoss BK har det alls inte gått lika bra. De ligger sist i serien, men har i alla fall fortfarande en chans att ta sig upp till kvalplatsen om resultaten går deras väg i den sista omgången. Många förhoppningar ställs då säkert på Riku Riski. Den flinke lille finländske mittfältaren är lagets poängkung med 10 mål och 6 målgivande passningar på de 28 matcher han spelat (snitt 89,8 minuter per match).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.