Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK vill ha Kamara och Åhman Persson?

Att ÖSK vill återknyta bekantskapen med Alhassan Kamara och att de känslorna är besvarade är ingen större hemlighet. ”Crespo” har synts till i Örebro och på Behrn Arena i anslutning till ÖSKs matcher under hösten, då en knäskada förhindrat spel i AIK. Frågan är bara vad AIK vill. Det är nämligen hos dem som Kamara sitter fast i ett kontrakt, som sträcker sig fram till år 2015. För att ÖSK skall få ta över honom krävs nog att AIK sorterar ut honom som inte tillräckligt utvecklingsbar för AIKs behov.

NA skriver idag, att Kamaras namn finns med på ÖSKs önskelista. På den står, enligt tidningen, även lite överraskande Robert Åhman-Perssons. Den 26-årige mittfältare har inte fått speciellt mycket speltid hos AIK i år och att hans kontrakt inte förlängdes kom därför inte som någon större överraskning. Åhman-Pehrsson spelade 23 matcher från start för AIK år 2011, förra året blev det 12 och i år bara 1 start från den tidsmässiga nollpunkten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.