Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mihajlovic till Hammarby

Brages mittback Marko Mihajlovic, som tidigare angivits som en tänkbar värvning för ÖSK, kommer inte till Örebro. Hammarby skriver nämligen på sin hemsidan, att Mihajlovic skrivit ett tvåårskontrakt med klubben.

Uppenbarligen sträckte sig inte Mihajlovics ambitioner längre än till att få fortsätta att spela i Superettan. Eller så tycker ÖSK att man tillgodosett sina behov för mittbackspositionen genom tillgång till kvartetten Wikström, Berisha, Wiktorsson och Nkili. Nu när Wikström så tydligt deklarerat att han gärna fortsätter en säsong till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.