Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK intresserade av Brages mittback?

Marko Mihajlovic (Foto: IK Brage)

Marko Mihajlovic (Foto: IK Brage)

Den inte alltid helt pålitliga fotbollssiten FotbollDirekt skriver idag, att ÖSK är intresserad av IK Brages serbiska mittback Marko Mihajlovic. Denne kom till Brage under sommarens transferfönster på vad som verkar vara ett korttidskontrakt. Han har tidigare representerat div 1-laget Umeå FC under två och en halv säsong. Dessförinnan var han en säsong hos Dalkurd. Fotbolltransfers.com skriver, att även GIF Sundsvall skall vara intresserade.

Markus Sköldmark hos ÖSK vill inte kommentera påståendet på något sätt. Vilket givetvis är helt korrekt.

Ryktesspridaren i det här fallet är väl förmodligen agenten Miro Jaganjac. I så fall handlar det nog i första hand om att öka intresset för spelaren för att på så sätt kunna förbättra villkoren vid en eventuell övergång.

IK Brage: Marko Mihajlovic till IK Brage

Spelarprofil hos Eliteprospects.com

Marko Mihajlovic

NA: Uppgifter: ÖSK jagar mittback

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.