Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jan Karlsson om de nya förutsättningarna

P4 Örebro har intervjuat ÖSK Elitfotbolls VD Jan Karlsson om de nya förutsättningar som uppflyttningen till allsvenskan innebär. Karlsson nämner att tror att intäkterna kommer att kunna öka med 15-20 mkr. Alltså upp till nivåerna 55-60 mkr. Bidragen från SEF etc. tror han kommer att öka med 7 mkr medan resten av ökningen skall komma från högre intäkter från samarbetspartners och publik. Det blir dyrare att samarbeta med ÖSK nästa år.

SR P4 Örebro: ÖSK-gratulationer och löften om sponsring

En fråga som för tillfället verkar förfölja alla som på något sätt uttalar sig för ÖSKs räkning är om Per-Ola Ljung kommer att fortsätta att långpendla mellan Helsingborg och Örebro. En fråga som inte heller Karlsson ville eller kunde besvara med ett entydigt ja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.