Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Degerfors vill ha tillbaka Samuelsson

Fotbolltransfers.com skriver, att Degerfors IF gärna skulle se en återkomst för Peter Samuelsson. Uppgifter om detta skall finnas i en artikel hos Nya Wermlandstidningen, som dock befinner sig innanför tidningens betalningsvägg och alltså inte är tillgänglig för icke-prenumeranter.

Samuelsson säger till tidningen, att han snart skall ha ett snack med ÖSK om sin framtid i klubben. Han har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt.

Med tanke på hur lite speltid Samuelsson fått under sina två år hos ÖSK är det väl inte osannolikt, att man kan tänka sig att låta anfallaren återvända till Värmland. Om det går att komma överens om villkoren. En flytt öppnar ju för att man skall kunna ta in en annan anfallare i truppen på den plats som då blir ledig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.