Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mirza Jelecak blir tränare

Mirza Jelecak
En av de spelare som var med och spelade upp ÖSK till Allsvenskan förra gången det begav sig (alltså år 2006) var Mirza Jelecak. Vem minns inte hans fantastiska mål mot IFK Norrköping på dåvarande Eyravallen.

Mirza följde dock inte med ÖSK upp till Allsvenskan. Ett tag såg det ut som om han skulle hamna hos IFK Norrköping, men till slut blev det lite överraskande Landskrona BoIS för hans del. Efter två säsonger hos skåningarna förde fotbollskarriären honom på diverse irrvägar (Dalkurd, Väsby) till IK Sirius i Uppsala. En knäskada gjorde dock att hans tid i Sirius inte riktigt blev vad han tänkt sig.

Nu verkar karriären som fotbollsspelare vara över för Mirza, men han lämnar varken fotbollen eller Sirius. Han går nämligen vidare till en heltidstjänst som tränare för det nyblivna Superettanlagets U21-trupp.

Eyravallsbloggen som alltid gillat Mirza och hans inställning på fotbollsplanen önskar honom givetvis lycka till med hans nya värv.

IK Sirius: Mirza Jelecak till tränarstaben
Uppsala Nya Tidning: Mirzas sista match (videointervju)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.