Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sara och Freja tränar med KIF Örebro

I dagens papperstidning kan man läsa, att ÖSK Söders två talanger Sara Sandberg och Freja Olofsson tränar/kommer att träna en del med KIF Örebro. Det verkar dock inte vara frågan om någon regelrätt övergång utan mer handla om att lära känna varandra. Sara verkar dessutom vara realistisk nog att inse, att tiden ännu inte är mogen för en regelrätt övergång.
– Det är ett sjukt stort steg att gå från division 1 och få träna med landslagssspelare som Elin Magnusson. Klart Kif är målet, men nästa säsong vill jag fortsätta i ÖSK. Går jag redan nu blir jag kanske bänkvärmare. Bättre att spela med ÖSK och träna extra med Kif så att steget blir mindre att ta, säger Sara enligt tidningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.