Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P18/95-landslaget: Sverige vidare till Elite Round

Det svenska P18-landslaget hade inga problem i den sista gruppspelsmatchen mot Azerbajdzjan, som slutade med svensk seger 5-1. Laget går nu tillsammans med Irland vidare till Elite Round, som är den slutliga kvalificeringen inför P19-EM. Elite Round spelas i juni nästa år och dessförinnan hoppas landslagsledningen ha hunnit med ytterligare några träningslandskamper.

Inte heller idag fick någon av Örebros två medlemmar i P18-truppen speltid. För Anton Westerlund och BK Forwards Oskar Klasson gäller dock att redan i morgon så blir läget skarpt. Fast då kommer de att spela i olika lag, när årets junior-DM avgörs.

SvFF: Storseger i EM-kvalet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.