Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fortsatt bänkplats för Westerlund

Sverige ställde upp med ett oförändrat lag i den andra gruppspels- och kvalmatchen inför U19-EM nästa år. Det innebar givetvis att Anton Westerlund fick ta plats på avbytarbänken igen. Något annat var väl inte heller att förvänta eftersom man normalt inte ändrar på vinnande lag – speciellt inte sådana som vunnit med 4-1. Något inhopp blev det inte heller för Antons del och det lär det väl inte bli heller om inte någon av mittbackarna skadar sig – om han nu ens är tredjevalet.

Dagens match mot Irland slutade med förlust 0-1. Av allt att döma handlade det om en ordentlig målvaktstavla eftersom SvFF skriver att det var en skott från mittcikeln som avgjorde matchen. Något som möjligen skulle kunna öka Oskar Klassons möjligheter att få speltid i den sista matchen.

Sverige spelar sin sista gruppspelsmatch på tisdag och då står Azerbajdzjan för motståndet. Svenskarna behöver minst ett oavgjort resultat för att gå vidare. Helt omöjlig verkar inte den uppgiften att vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.