Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bänkstart för Westerlund

När Sverige kl 18:30 möter Bosnien-Hercegovina i den första EM-kvalomgången för P18-landslaget sitter Anton Westerlund tillsammans med bland annat BK Forwards Oskar Klasson på avbytarbänken. Något annat var väl inte heller att vänta för Antons del. Han blev sent inkallad som reserv och har knappast ingått i planerna som en startspelare. Det var ju dessutom inte någon back som föll ifrån utan AIKs anfallare Christian Kouakou. Så det fanns knappast några direkta luckor i backlinjen som han kallades in för att täcka.

Tillägg: Det blev svensk seger med överraskande stora 4-1 i dagens match. Bosnien var tillsammans med Irland de två lag som var seedade i gruppen och Sveriges seger kom alltså en smula överaskande.  (Speciellt för de som ansvarade för seedningen. Men man kan ju inte lycks med allt). Svenskarna bör nu har rätt goda chanser att gå vidare eftersom det är de två bästa lagen som går vidare till nästa omgång.

Det blev som väntat ingen speltid för Antons del. Backar byter man ju inte så gärna ut så länge de sköter sig. Med tanke på att det gick så bra för Sverige i den första matchen är det väl inte heller troligt att han får speltid i nästa match som är mot Irland.

SvFF: P18/95: Tankovic avgjorde mot Bosnien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.