Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Södra Läktaren rör på sig?

Södra Läktaren - nästa ombyggnadsprojekt?

Södra Läktaren – nästa ombyggnadsprojekt?

I sitt veckobrev skriver Jan Karlsson idag:

Visionerna om södra läktarens nydaning har åter tagit fart, vilket är mycket glädjande. Vi ser framför oss en andra framsida till skillnad från, en baksida med tydligt påminnande eftersläpning av den kvalité vi vill att våra evenemang på Behrn Arena ska förknippas med.

Riktigt vad statusen har varit och vart den nu är på väg har Bloggen ingen aning om, men visst är det bra att det kanske händer något.

1 kommentar – kommentera

mr x

Det är med glädje man läser detta, hoppas att det blir den ihop byggnad med östra o västra läktaren. gärna en läktare som påminner om olympias huvudläktare i Helsingborg. det bör ju göra att ösk kan vid europaspel o landskamper ta in över 15 tusen, det bör ju lockande för svff när norgematchen tex inte lockade så mycket mera på friends.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.