Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Återanvändning

I gratistidningen Örebroar´n som distribuerades till Örebros hushåll i förrgår kan man läsa, att Behrn Arenas gamla konstgräs kommer att få en ny hemvist. Till våren kommer det att läggas ut på Vivalla IPs grusplan.

Samma metod som man från kommunens sida använde sig av när Trängens IP fick sitt konstgräs. När det gäller Vivalla verkar man dock avse att gå ett steg längre än vad man gjorde på Trängen. Man nöjer sig inte med att rulla ut konstgräset utan kommer även att använda sig av en sk. gummipad för att underlaget skall bli lite mjukare.

I övrigt bekräftas i artikeln nu liggande planer, vilka innebär att Lugnet i Adolfsberg samt Lillån/Hovsta kommer att få konstgräsplaner under nästa år. År 2015 tillkommer sedan Mellringe/Heden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.