Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En halvlek för Westerlund

Sveriges P18-landslag har varit i Danmark för en minilandslagsturnering mot Norge och Danmark. ÖSKs Anton Westerlund ingick i truppen. Anton fick vänta till turneringens sista halvlek innan han fick någon speltid. I dagens match mot Danmark som slutade med svensk seger 4-3, blev Anton inbytt i halvtid vid ställningen 1-1.

I den första matchen i turneringen spelade Sverige och Nrge oavgjort 1-1, trots att Sverige fick spela med en man mindre i en halvlek. Den matchen fick Anton sitta av på bänken. I och för sig gjordes bara ett byte i den amtchen.

SvFF: Sen vändning mot Danmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.