Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lipovac in- och utbytt

130908.
Armtrampet på Christer Lipovac verkar inte ha orsakat några större problem för honom. Han finns nämligen med i startelvan då den andra landskampen spelas idag.

Tillägg: Det blev oavgjort även i den andra landskampen, fast den här gången dessutom mållöst. Christer var på planen fram till den 66:e matchminuten då han blev utbytt tillsammans med två andra svenska spelare.

130907.
Christer Lipovac fick börja på bänken då ett av Sveriges U17-landslag mötte Irak i förrgår. Matchen spelades i Istanbul dit laget flyttats eftersom man tyckte att det var bättre förhållanden än i Kocaeli (Izmit), där man ursprungligen planerat sitt träningsläger. Den första av två träningslandskamper slutade oavgjort 1-1.

Matcherna mot Irak (den andra spelas i morgon söndag) har blivit extra intressanta av den anledningen, att Irak är en av motståndarna i VM-gruppspelet. De här träningslandskamperna var dock planerade innan VM-lottningen gjordes.

Christer fick starta på bänken, blev inbytt i den 56:e minuten och fick gå av i den tredje övertidsminuten. Anledningen till detta framgår av förbundets matchrapport, där man skriver att Sverige låg närmast segern. Christer hade i den tredje övertidsminuten ett skott som träffade kryssribban. I samband med detta föll han och blev trampad på armen.
– Men det ska inte vara någon fara, klart det gjorde ont då, säger förbundskaptenen Roland Larsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.