Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Grahnen vissnar – satsar på barnkalas?

FotbollDirekt har intervjuat ÖSKs föredetting Tobias Grahn, som verkar inse att hans fotbollskarriär kan vara på väg att ta slut. Det är bara den danska andranivåklubben Brönshöj, som för närvarande tycks vara intresserade av hans tjänster. Men de tränar på eftermiddagarna, medan Grahn vill träna tidigare på dagen. Han tror av allt att döma att han fortfarande håller allsvensk klass, men det såg vi ju under hans år hos ÖSK att det tiden redan är förbi. Den enda listan han toppade var ju varningsligan.

Man får väl förmoda, att intervjun är en sista ”Värva-mig” vädjan från Grahns sida. Bloggen tror dock att högre än till Brönshöjs nivå lär han inte komma. Om det inte blir en fortsättning i Danmark borde det väl finnas någon div 3-klubb på Österlen som passar. Om det inte vore det där med träningstiderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.