Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kvist till ÖSK

William Kvist tränade med ÖSK i mitten av juli.

William Kvist tränade med ÖSK i mitten av juli.

Fotbolltransfers.com skriver, att ÖSK på sin instagramsida anger att man nu gjort klart med IFK Hässleholm och William Kvist att denne lånas in för resten av säsongen. Dessutom skall ÖSK ha en option på förlängning.

Kvist gjorde en bra insats i ÖSKs internmatch på Grenadjärvallen och jag kan förstå att det finns ett intresse från ÖSKs sida. I och med att Josef Ibrahim lämnat för IFK Mariehamn så har väl dessutom ett löneutrymme skapats för värvningen.

Efter internmatchen där Kvist medverkade som vänsterbräddare/-ytter skrev Bloggen följande:
Provspelande William Kvist (IFK Hässleholm/Helsingborgs IF) visade sig vara en mycket positiv överrraskning. Snabb, bollsäker och bra en-mot-en. Överdrev inte dribblandet. Gjorde ett mycket snyggt mål. .

[Notering till Bloggen – dags att registrera sig på Instagram också].

[Bloggen: Check]

Kvist

Spelardata från Fotbolltransfers.com.
Kvist data

Alltid Fullsatt: William Kvist på lån till Örebro

7 kommentarer – kommentera

Kal Ström

Skrev faktiskt på Facebook också.

Ficedula hypoleuca

Ja, jag har sett det (nu). Men det kom aldrig upp i min nyhetsström på Facebook som övriga ÖSK-nyheter brukar göra.

Mackan

Så antar att det är DG (och Yasin) som fått konkurrens i och med detta lån. Eller kan han var ett anfallsalternativ också?

Ficedula hypoleuca

Jag tror att han skulle kunna spela i en ”Kalle Holmberg roll” i anfallet också. Av vad jag såg på Grenadjärvallen är det en tekniskt driven spelare. Väger kanske lite lätt men det gör ju Kalle också.

Eftersom både DG (om han inte duger) och Yasin (om han blir såld) mycket väl kan försvinna till nästa säsong är det bra att redan nu testa ett alternativ ordentligt för ytterrollen.

Problemet med Kvist skulle möjligen kunna vara karaktären. Det finns väl vissa signaler åt det hållet. Den där fyramatchersavstängningen han åkte på i våras ger inte heller så bra vibbar.

Mackan

Tack för informationen. Låter spänannde, kanske sker han detta som en chans till en ’nystart’ och inser vad som krävs för att lyckas på elitnivå.

Kal Ström

Förresten. Vore toppen om du publicerar en del av dina bilder på Instagram och inte bara använder det för bevakning. Även om det är lite awkward att fota med en kamera för att sedan lägga in dem manuellt på Instagram.

Ficedula hypoleuca

Ok, jag skall se på det efter att ha bekantat mig med Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.