Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ibrahim till Mariehamn

Det har väl på sätt och vis pågått sedan i vintras – försöken att finna en ny klubb för Josef Ibrahim, som på något sätt kommit på kant med ÖSKs sportsliga ledning. Josef som under året i bästa fall (men inte ens alltid) fått spela med U21-lagen har lämnat ÖSK och kommer i fortsättningen att representera IFK Mariehamn. En klubb där han kommer att få återstifta bekantskapen med Tommy Wirtanen. Även Simon Nurme spelar ju där, men dennes tid i ÖSK föregick väl Josefs.

Josef har varit runt och provspelat en del under sommaren – först med Mariehamn och sedan med Brage. Möjligheterna till ett kontrakt såg ut att ha försvunnit i och med att inget hände efter provspelet. Men nu har ålänningarna i alla fall kommit till skott och genomfört övergången.

Josef kontrakt med sin nya klubb är på ett halvt år och IFK Mariehamn har en option att förlänga kontraktet ytterligare ett år om man skulle vilja detta efter säsongens slut.

IFK Mariehamn: Josef Ibrahim klar för IFK
NA: Ibrahim lämnar ÖSK
Ålandstidningen: Ibrahim skriver på för IFK

ÖSK: Verkar inte ha skrivit något om att Josef Ibrahim nu lämnar klubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.