Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Blåvitt vill byta bort Gerzic

Expressen skriver idag, att IFK Göteborg är intresserade av att försöka få loss Norrköpings Martin Smedberg-Dalence redan i sommar. Smedberg sitter på ett utgående kontrakt som han inte verkar vilja förnya. Som kompensation har Göteborg enligt tidningen erbjudit sig att låta Nordin Gerzic eller Daniel Sobralense gå åt andra hållet. Ett spelarbyte som dock Norrköping inte lär vara intresserade av, skriver Expressen.

Tidningen hävdar att Norrköping vill ha minst 700.000 (i kontanter) för att låta Smedberg gå redan nu. En indirekt indikation på hur mycket värdet på Gerzic dalat sedan femmiljonersövergången förra året. Sjuhundratusen tycker man väl annars är ett belopp som de blåvita borde klara av att betala. Det kan de säkert också, men för dem är det säkert minst lika viktigt att skapa löneutrymme för en värvning av Smedberg. Det kan man skapa genom att göra sig av med spelare som man inte tycker presterar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.